Leírás
Hidegen elkészíthető vaníliaízű krémpudingpor édesítőszerrel.
Használati utasítás
Felhasználási javaslat: 250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges. A krémpudingport hideg tejjel, vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyorsfokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük. A kész krémpudingot formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.
Biztonsági figyelmeztetés
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi száraz, hűvös helyen tárolva (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Nyírfacukor Kft. H-1223 Budapest Művelődés u. 4. Tel: +361/786-1203 www.nyirfacukor.hu facebook.hu/edesenegeszseges email: info@nyirfacukor.hu
Összetevők
Édesítőszer (xilit), Módosított keményítő, Aromák, Színezék (karotinok)
Allergén infók
Allergének
Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1288kJ |
Energia (kcal) | 306kcal |
Zsír | <0.5g |
amelyből telített zsírsavak | <0.5g |
Szénhidrát | 98g |
amelyből cukrok | <0.5g |
Rost | <0.5g |
Fehérje | <0.5g |
Só | 0,01g |
Alkohol tartalom (%)
0