Leírás
Magyaros vagdalt. Hőkezeléssel tartósítva
Használati utasítás
Javasoljuk fogyasztás előtt lehűteni!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged Szövetkezeti út 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Összetevők
Ivóvíz, Baromfi csontokról mechanikusan lefejtett hús, Bőrös gyártási szalonna, Sertésbőr, Kukoricakeményítő, Sertéstüdő, SZÓJALISZT, Sertéshús, Marhafaggyú, Étkezési só, Fűszerkeverék (kukoricakeményítő, stabilizátor: E 450, étkezési só, sűrítőanyag: E 412, fűszer, aromák, antioxidáns: E 316), Vöröshagyma pép , Növényi rost, Fűszerpaprika-őrlemény 0,7%, Fűszerek, Fokhagyma por 0,2%, Antioxidáns: aszkorbinsav
Allergén infók
A termék glutént is felhasználó üzemben készült.
Allergének
Tartalmaz: Szója
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 834kJ |
Energia (kcal) | 200kcal |
Zsír | 14g |
amelyből telített zsírsavak | 5g |
Szénhidrát | 7.4g |
amelyből cukrok | 1g |
Rost | 0g |
Fehérje | 11g |
Só | 2.5g |
Alkohol tartalom (%)
0