Leírás
Ostya tortalap.
Használati utasítás
Ostya tortalap recept. Hozzávalók: 1 csomag ostya tortalap, 35 dkg porcukor, 25 dkg vaj, 1 doboz (397 g) sűrített tej, 20 dkg dió, 6 dkg babapiskóta. Elkészítés: A sűrített tejet a karamellizált cukorhoz adjuk és addig keverjük amíg a karamell fel nem oldódik. Ezután sorban belekeverjük a vajat, az apróra vágott diót és a lereszelt babapiskótát. Az így elkészült krémmel az ostyalapokat egymásra rétegezzük. Rövid időt állni hagyjuk, majd szeleteljük.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
I.D.C. Holding, a.s., Trnavská cesta 946/14, 926 14 Sered', Slovensko, www.idcholding.com
Forgalmazó
I.D.C. Hungária Zrt., 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 3.
Összetevők
BÚZALISZT 93%, Kukoricakeményítő, Növényi zsírok: (pálmazsír, kókuszzsír), Napraforgó étolaj, Teljes TEJPOR, Térfogatnövelő szer: (nátrium-karbonátok), TOJÁSSÁRGÁJA por, Emulgeálószer: (lecitinek)
Allergén infók
SZÓJÁT, DIÓT ÉS FÖLDIMOGYORÓT TARTALMAZHAT.
Allergének
Tartalmaz: Tojás, Tej, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Földimogyoró, Szója, Dió
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1779kJ |
Energia (kcal) | 425kcal |
Zsír | 7g |
amelyből telített zsírsavak | 3g |
Szénhidrát | 78g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 3g |
Fehérje | 10g |
Só | 0,3g |
Alkohol tartalom (%)
0