Leírás
Olasz pizza lisztkeverék, olasz típusú - vékony tésztás - pizzához
Használati utasítás
Felhasználási javaslat 30 cm átmérőjű pizzához: 166 g liszttel dolgozzunk össze 1 evőkanál olajat (olíva), 105 g vízben elkevert 8 g friss élesztőt adjunk hozzá, dolgozzuk össze nyújtható tésztává. Kézzel lapítsuk körbe haladva 30 cm átmérőjű, kb. egy cm vastagra, tegyük lisztezett sütőlemezre. Langyos helyen kb. tíz percig kelesszük. A peremén 2-3 cm-t kihagyva kenjük be pizza szósszal. Ízlés szerinti feltéttel készíthetjük. Süssük 250°C fokos forró sütőben kb. 5-7 percig.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Hunorganic Kft. 2040 Budaörs Törökbálinti u. 23. Vevőszolgálat: Tel.: +36 23 414 951 e-mail: naturbit@hunorganic.com www.hunorganic.com
Összetevők
Rizsliszt, Burgonyapehely, Dextróz, Burgonyapehely, Stabilizátor (guar gumi), Térfogatnövelő szer (E464), Burgonyarost, Emulgeáló szer (napraforgó lecitin), Étkezési só
Allergén infók
Allergének
Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék, Tojás, Tej, Szója, Búza
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1432kJ |
Energia (kcal) | 337kcal |
Zsír | 0,5g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1g |
Szénhidrát | 76,8g |
amelyből cukrok | 5,8g |
Rost | 3,9g |
Fehérje | 4,5g |
Só | 1,68g |
Alkohol tartalom (%)
0