Leírás
Cukrozott növényi zsír alapú készítmény hab készítéséhez - ultramagas hőmérsékleten hőkezelt
Használati utasítás
Felhasználási javaslat: Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6°C - +8°C-ra lehűteni. Kitűnően alkalmas habkészítéshez, tortakrémekhez, dekorációként és toppingként gyümölcssalátákhoz, pudinghoz, fagylalthoz és egyéb desszertekhez. Ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen a felvert Meggle Cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C - 8°C-ra hűteni), habverővel, vagy robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük. Ezután maximális sebességgel folytatjuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolás: +4°C és +20°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben (+2 és +8°C közötti hőmérsékleten) és 5 napon belül fogyassza el.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Rajo a.s. Studená 35 823 55 Bratislava Szlovák Köztársaság
Forgalmazó
Vásárlói információ: Meggle Hungary Kft. 1155 Budapest Tóth István u. 136. Tel.: (1)-220-6267 www.meggle.hu
Összetevők
Ivóvíz, Teljes mértékben hidrogénezett pálmaolaj 25%, Cukor 12%, TEJFEHÉRJE, Emulgeálószerek (E 472b, SZÓJALECITIN, E 472e), Stabilizátorok (E 460, E 466, E 340), Aroma, Színezék (E 160a), Zsírtartalom 25% (m/m)
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Tej, Szója
Tápanyagok
100 ml-ben | |
---|---|
Energia (kJ) | 1257kJ |
Energia (kcal) | 300kcal |
Zsír | 28g |
amelyből telített zsírsavak | 27g |
Szénhidrát | 12g |
amelyből cukrok | 12g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0.8g |
Só | 0.1g |
Alkohol tartalom (%)
0