Leírás
Tyúkhúsleveskocka
Használati utasítás
Tyúkhúsleves főzésénél igyekezzünk jól megválasztani a zsíros, a csontos és a húsos részek arányát. A farhát kiváló alapanyag levesfőzéshez. A csontokból és a zsírosabb részekből jellemző ízanyagok szabadulnak fel a főzés során, amitől gazdagabb lesz a levesünk. Elkészítési javaslat: Egy kockát tegyen 500 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverje.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év).
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 121-127. Tel: 06 80 180 144 knorr@unileverinfo.hu www.knorr.hu
Összetevők
Só, Növényi zsírok (pálmazsír, shea vaj, sal vaj), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), Burgonyakeményítő, Cukor, Vöröshagymapor, Tyúkzsír 2% (tyúkzsír, antioxidáns (rozmaringkivonatok)), Fűszerek (kurkuma, ZELLERMAG), Sárgarépa 1%, Élesztőkivonat, Petrezselyem 0,4%, Aromák, Tyúkhúslékivonat 0,1%, Karamell szirup, Maltodextrin
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Zeller_x000D_ Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék
Tápanyagok
100 ml-ben | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0