Leírás
Csípős magyaros melegszendvics krém
Használati utasítás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően a szendvicskrémet még a dobozban összekeverjük, majd kenyérre kenjük, sajttal megszórjuk és sütőben ízlés szerint sütjük. Jó étvágyat!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig. Felbontás után hűtőszekrényben legfeljebb 2 napig tárolható!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Összetevők
Ivóvíz, Sertéscsontokról mechanikusan lefejtett hús, Gyártási szalonna, Kolbász 10% (sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csemege őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), Sertésbőr, Baromfibőr, Rizsliszt, Csípős fűszerek, Étkezési só, SZÓJALISZT, Vöröshagyma dara, Sertésfehérje, Kukoricakeményítő
Allergén infók
A termék glutént, mustárt és zellert is felhasználó üzemben készült.
Allergének
Tartalmaz: Szója_x000D_ Tartalmazhat: Zeller, Glutént tartalmazó gabonafélék, Mustár
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1093kJ |
Energia (kcal) | 264kcal |
Zsír | 23,7g |
amelyből telített zsírsavak | 9,8g |
Szénhidrát | 4,6g |
amelyből cukrok | 1,4g |
Rost | 0g |
Fehérje | 8,3g |
Só | 1,5g |
Alkohol tartalom (%)
0