Leírás
Őrölt étkezési zselatin
Használati utasítás
Krémek állagának javításához, gyümölcskocsonyák, aszpikok készítéséhez. Elegendő 500 ml folyadékhoz. Megfelel 6 lapzselatinnak. 1. A zselatint egy kis edényben 4 evőkanál hideg folyadékkal kikeverjük, majd folytonos keverés közben a maradék folyadékot is hozzáadjuk és felmelegítjük (ne főzzük). 2. A zselatint felhasználás előtt langyosra hűtjük. Több részletben óvatosan belekeverjük a további hozzávalókat, és szilárdulásig hűtőszekrényben tároljuk. Krémek állagának javítása esetén csak 4 evőkanál folyadékkal készítsük el a zselatint, melyet kb. 500 ml krémhez keverjünk hozzá. Fontos A zselatin friss ananászhoz, kivihez, fügéhez és papayához nem használható.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
Zselatin
Allergén infók
Allergének
Tápanyagok
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0