Leírás
Tápiókagyöngy alapú pudingpor málnadarabokkal
Használati utasítás
Hozzávalók: • 500 ml tej • kb. 30 g cukor Elkészítési javaslat: 1. Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 3 percig forraljuk (alacsonyabb fokozaton). 3. A pudingot levesszük a tűzről és 10 percig lefedve állni hagyjuk, majd átkeverjük. 4. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
50% tápiókagyöngy (tápiókakeményítő), Kukoricakeményítő, 9,5% fagyasztva szárított málnadarabok, Természetes aroma, Étkezési só
Allergén infók
Tartalmazhat: TEJ.
Allergének
Tartalmazhat: Tej_x000D_ Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0