Leírás
Étkezési keményítő
Használati utasítás
Felhasználási javaslat süteményekhez: Piskótatészta és kevert tészta (pl. kuglóf, muffin, aprósütemények): A receptben megadott lisztmennyiség max. 1/3 részét helyettesítjük keményítővel. Felhasználás levesekhez, szószokhoz és főzelékekhez: A Dr. Oetker Étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal csomómentesen elkeverjük, habverővel a forró ételhez adjuk, majd kevergetés közben újra felforraljuk. Édes és pikáns szószok, mártások: 500 ml folyadékhoz/szószalaphoz 15 g (kb. 1 púpos evőkanál) étkezési keményítő. Levesek (pl. krémlevesek, gyümölcslevesek, paradicsomleves): 500 ml levesalaphoz 20 g (kb. 2 csapott evőkanál) étkezési keményítő. Főzelékek (pl. borsófőzelék, lencsefőzelék): 500 ml főzelékalaphoz 25-30 g (kb. 2 púpos evőkanál) étkezés keményítő.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
Kukoricakeményítő
Allergén infók
Allergének
Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1471kJ |
Energia (kcal) | 346kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 86g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0,5g |
Só | 0,04g |
Alkohol tartalom (%)
0