Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BREF TOTAL HYGIENE WC TISZTÍTÓ GÉL FRESH 700ML

EGYÉB MÁRKA
729,00 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 477640006
Egységár: 1.041,43 Ft/L
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
729,00 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék leírás

WC tisztító. 


Használati utasítás

Gyermekbiztos zár: A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után tekerje finoman jobbra a kupakot kattanásig. Használati utasítás: Juttassa el a tisztítószert hígítatlanul, közvetlenül a WC-kagyló pereme alá. Hagyja hatni néhány percig, ezután öblítse le. Erős szennyeződés esetén használja a WC kefét.


Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. WC tisztító. Figyelem. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Ha a WC-ülőkére, padozatra vagy más savra érzékeny felületre kerül, tiszta vízzel azonnal és alaposan öblítse le, a felület sérülésének és elszíneződésének elkerülése érdekében. Más, klórtartalmú tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos (veszélyes gázok szabadulhatnak fel).


Minőség megőrzés

Tárolás száraz helyen, +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól számított (lsd. a csomagoláson) 3 évig.


Tárolás

Szobahőmérsékletű


Gyártó

Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest Dávid F. u. 6.


Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest Dávid Ferenc utca 6. Tel.: 1-372-5555 e-mail: henkel.hungary@henkel.com www.henkel.hu


Összetevők

<5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok


Allergén infók


Allergének


Tápanyagok
 
Energia (kJ) 0kJ
Energia (kcal) 0kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 0g
amelyből cukrok 0g
Rost 0g
Fehérje 0g
0g

Alkohol tartalom (%)

0


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!